Arrowroot Bars

Bary maranta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 117 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, białka jaj, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Maranta Galaretka Drobiazg, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Dokładnie masło dno i boki 13 x 9 cala patelni do pieczenia.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier. Ubić ekstrakt z migdałów. Stopniowo mieszać w maranta mąki.
W osobnej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wbić białka do ciasta.
Wlać ciasto na patelnię do pieczenia i wygładzić powierzchnię gumową szpatułką.
Piec przez 30 minut, lub do wykałaczki włożonej w centrum wychodzi czysty. Pył z cukrem cukierniczym.