Arctic Char z sosem Kolendro-jogurtowym
Arctic Char z sosem Kolendro-jogurtowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 279 kalorii, 35g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, oliwy z oliwek, soli i jogurtu. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Kolendra Crusted Arctic Char z zieloną fasolką, Grillowany Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem, oraz Arctic Char z miętowym sosem słodko-kwaśnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników; schłodzić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Filety posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj filety na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Filety podawać z sosem i klinami limonkowymi, w razie potrzeby.
Wino uwaga: To menu tańczy pięknie z Weingut Knoll Loibner Grner Veltliner Federspiel 2007 ($30). Chłodny jogurt ogórkowy jest urozmaicony nutami cytrusowymi, od cierpkiej limonki po słodką mandarynkę, a długie wykończenie zielonego pieprzu stanowi subtelny kontrapunkt dla kokosowego ryżu. -- Alexander Spacher