Arctic Char z Duxelles i porów
Arctic Char z Duxelles i pora trwa wokół 34 minuty od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,18 zł za porcję. To danie główne ma 184 kalorie, 31g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz filety arctic char, wino, por i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Arctic Char On A Bed Of Kale, Arctic Char z grzybami, oraz Arctic Char Vojvodina.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj Por na patelnię; gotować 5 minut lub do miękkości.
Dodać 2 łyżki wina; gotować 1 minutę. Ułóż mieszaninę porów na dnie szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Duxelles rozprowadzić równomiernie na mieszaninie porów.
Na wierzchu Duxelles umieścić rybę, posypać solą.
Skropić pozostałe 6 łyżek wina.
Piec w 400 przez 12 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać ryby z porami i płynem do gotowania.
Zrównoważony wybór: Arctic char to mądra opcja, gdy dziki łosoś nie jest dostępny.