Arbuz-Jalapeño Ice Pops

Arbuz-Jalapeño Ice Pops
Arbuz - Jalapeño Ice Pops to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jasnego syropu kukurydzianego, papryka jalapeño, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Arbuz Ice Pops, oraz Arbuz Pops.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w blenderze i przetwarzaj do puree. Wymieszać ze skórką limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do 8 (3-uncji) foremek do lodów. Zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn