Arbuz Bellini
Arbuz Bellini to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dekoracji: kliny arbuza, sól, Gruboziarnisty cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bellini Jam, Bellini Ice, oraz Truskawkowe Bellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetnij 1 połowę na kliny i natrzyj na obręcze 8 (6-oz.) kieliszki koktajlowe; zanurz felgi w grubym cukrze do okrycia. Proces mrożony arbuz, 1 szklanka schłodzonego wina musującego, cukier, sól, i sok z pozostałej limonki pół w blenderze na gładką.
Wlać mieszaninę do przygotowanych szklanek; dopełnić dodatkowym winem musującym.
Dekorować, w razie potrzeby.