Apricot Pinwheels
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Apricot Pinwheels spróbować. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 8 centów za porcję. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka złota mąka, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Apricot Pinwheels, Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, oraz Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, beat twarożek, masło, cukier i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką, aż lekkie i puszyste. Wymieszać z mąką i solą. Przykryć i przechowywać w lodówce o 30 minut lub do firmy.
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko posmarować blachę ciasteczkową ze skracaniem. Na obficie posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 16x12 cali.
Wytnij prostokąt na 48 (2-calowych) kwadratów, 8 rzędów po 6 rzędów. Użyj metalowej szpatułki, aby umieścić kwadraty 1 cal od siebie na arkuszach ciastek.
Rozłóż każdy kwadrat z około 1/4 łyżeczki dżemu. Na każdym placu, wycięte z każdego rogu do 1/4 cala od środka. Przenieś każdy inny punkt do środka i naciśnij razem, aby utworzyć wiatraczek.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego; fajne.