Apple-Pumpkin Brown Betty
Apple-Pumpkin Brown Betty może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 248 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, jabłka galan, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Apple Brown Betty, Apple Brown Betty, oraz Apple Brown Betty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. odetnij i zarezerwuj górną 1 1/2 cala dyni. Wyłuskać nasiona i miąższ.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać chleb i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół; przenieść do miski.
Dodaj pozostałe 1 łyżka masła, jabłka, brązowy cukier i rodzynki na patelni i gotować, aż jabłka są chrupiące-miękkie, o 4 protokół. Wymieszać z rumem, wanilią, cynamonem i szczyptą soli. Powrót chleb na patelnię.
Umieść dynię w małym naczyniu do pieczenia i napełnij dynię mieszanką jabłkową. Przykryć z góry dyni i dodać 1 cal wrzącej wody do naczynia do pieczenia. Przykryć luźno folią i piec, aż dynia będzie miękka, od 2 godzin do 2 godzin, 30 minut.
Wyjmij folię i wierzch dyni i zwróć nadziewaną dynię do piekarnika.
Piec, aż nadzienie jest lekko rumiane, o 10 więcej minut.
Przełożyć na talerz i skropić syropem klonowym. Aby służyć, zeskrobać miąższ dyni i wymieszać z mieszanką jabłkową.