Apple Dutch Baby
Apple Dutch Baby jest wegetariańska przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 64 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier cukierniczy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Going Dutch: Maślanka Jabłkowo-Przyprawowa Dutch Baby, Apple Dutch Baby (Lub German Apple Pancake), oraz Jabłkowo-Miodowe Holenderskie Dziecko.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°.
Umieść masło w 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Podgrzać 5-8 minut lub do stopienia. Wymieszać z jabłkami, brązowym cukrem i cynamonem.
Piec 15-18 minut dłużej lub do miękkości jabłek.
W międzyczasie, w małej misce, ubić żółtka, mąkę, mleko, proszek do pieczenia i sól, aż będzie gładka. W dużej misce ubijaj białka na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżka na raz, ubijając na wysoki, aż sztywne piki tworzą.
Złóż białka w mieszaninę żółtek.
Piec w temperaturze 400° 12-15 minut lub do zastygnięcia i złocenia. W razie potrzeby posypać cukrem cukierniczym.