Apple Chicken Sausage brunch warkocz wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 430 kalorii, 5G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. 25 osób było pod wrażeniem tej receptury. Jeśli masz serek, ciasto francuskie, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 59% to danie jest solidne. Spróbuj Sausage Brunch Braid, Jajka Benedykt Brunch Warkocz, oraz Warkocz Z Serem Kiełbasianym podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni i gotować i mieszać kiełbasę jabłkowo-kurczaka, słodkie ziemniaki, seler, czerwona cebula, czerwona papryka i czosnek w gorącym oleju, aż warzywa są gotowane przez, ale nie miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z Kurczaka
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Do Konserwowania,
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć do dużej miski i doprawić solą i czarnym pieprzem. Połówki winogron wymieszać w mieszaninę kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Umieść arkusze ciasta francuskiego na dużej blasze do pieczenia. Za pomocą wałka do ciasta francuskiego spłaszcz arkusze ciasta francuskiego i połącz je wzdłuż długiej krawędzi w jeden duży arkusz. Zaczynając od długiej krawędzi, użyj ostrego noża, aby pokroić paski w ciasto w odległości około 1 1/2 cala i 3 cale głębokości. Powtórz cięcie pasków na przeciwległą długą krawędź, pozostawiając frędzle ciętych pasków ciasta na każdej przeciwnej krawędzi i nieobcięty szeroki pasek ciasta w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Rozłóż nadzienie równomiernie po nieciętym środku arkusza ciasta; upuść łyżki mieszanki sera pleśniowego na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Oplot ciasta, podnosząc lewy i prawy pasek ciasta, przecinając dwa paski nad nadzieniem i skręcając jeden raz, aby się połączyć. Powtórz splatanie ciasta całą rolką, przecinając przeciwne pary pasków nad nadzieniem i skręcając jeden raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
8
Ciasto posypać pokrojonymi w plasterki migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie gorące, a ciasto będzie złotobrązowe, około 30 minut.