Apple-Berry Pie Pops
Apple-Berry pie Pops może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 182 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Jeśli masz gałkę muszkatołową, cukier granulowany, cukier turbinado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Pops, Berry Pie Pops, oraz Berry White Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wrzucić jabłka, maliny, cukier granulowany i sok z cytryny. Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę owoców i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka aresoft i maliny rozbić, 8 do 10 protokół.
Posypać mąką, cynamonem i gałką muszkatołową i mieszać, aż soki zaczną zgęstnieć, około 1 minuty; odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i line2 blachy do pieczenia z pergaminem. Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni.
Wytnij 2 1/2-calowe rundy foremką do ciastek lub szkłem (powinieneś uzyskać około 48 rund). Ułóż połowę rund na przygotowanych blachach do pieczenia; na środku każdej z nich umieść zaokrągloną łyżeczkę nadzienia.
Brzegi ciasta posmarować wodą, a następnie ułożyć Pozostałe krążki ciasta, zaciskając krawędzie widelcem w celu uszczelnienia.
Placki posmarować ubitym jajkiem i posypać cukrem turbinado.
Wytnij mały X na środku każdego, aby umożliwić ucieczkę pary.
Przełożyć do piekarnika i piec do złotego koloru, 22 do 24 minut.
Niech ostudzić lekko na blasze do pieczenia, a następnie włóż patyk lizak do każdego.
Niech ostygnie całkowicie. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.