Aperitif Champagne-Limoncello z kandyzowaną skórką cytrynową

Aperitif Champagne-Limoncello z kandyzowaną skórką cytrynową
Champagne-Limoncello aperitif z kandyzowaną skórką cytrynową to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowaną skórkę cytryny, Likier limoncello, wino musujące i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kandyzowana Skórka Cytrynowa, Limoncello i Meyer Lemon Sabayon z chrupiącymi ciastami Macadamia i kandyzowaną skórką cytrynową, oraz Deser cytrynowy z twarogiem cytrynowym i kandyzowaną skórką cytrynową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1 łyżkę limoncello do każdego z 12 fletów do szampana; wypełnić winem musującym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
LimoncelloLimoncello
2
Flety udekorować kandyzowaną skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn