Anyżowo-Hizopowa Tarta Jabłkowa

Anyżowo-Hizopowa Tarta Jabłkowa
Anyżowo-Hizopowa tarta jabłkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 890 kalorii, 10g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, masła, dekoracji: jadalne kwiaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj do dżemu brzoskwiniowego i anyżowego, Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu, oraz Skórka: Lody Lawendowo-Hizopowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń każdy arkusz w 11-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Wytnij 3 (6-calowe) okręgi z każdego arkusza.
3
Obrać, rdzeń i cienko pokroić 5 jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni; wymieszać 1/4 szklanki cukru, brandy, i pokrojone jabłka. Przykryć i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub do miękkości i złoty kolor. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Mieszanka jabłek i anyż-hizop przetwarzać w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Pozostałe jabłko obrać; pokroić w 24 cienkie kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
7
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła z 2 łyżki cukru na patelni, dodać cienkie kliny jabłka, i gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do miękkości; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Naciśnij 4-calową formę pierścieniową na środku każdego okręgu ciasta francuskiego. Łyżka 2 łyżki mieszanki anyżowo-hizopowej w środku każdego koła i ułóż plasterki jabłka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
9
Umieścić tarty na pergaminie wyłożonej papierem blachy do pieczenia, i piec 15 minut lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
11
Dekorować, w razie potrzeby.
12
* Uwaga: użyliśmy Calvados.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn