Anyżowo-Hizopowa Tarta Jabłkowa

Anyżowo-Hizopowa Tarta Jabłkowa
Anyżowo-Hizopowa tarta jabłkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 890 kalorii, 10g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cukru, masła, dekoracji: jadalne kwiaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj do dżemu brzoskwiniowego i anyżowego, Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu, oraz Skórka: Lody Lawendowo-Hizopowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i zwiń każdy arkusz w 11-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2
Wytnij 3 (6-calowe) okręgi z każdego arkusza.
3
Obrać, rdzeń i cienko pokroić 5 jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Roztopić 3 łyżki masła na dużej patelni; wymieszać 1/4 szklanki cukru, brandy, i pokrojone jabłka. Przykryć i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub do miękkości i złoty kolor. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Mieszanka jabłek i anyż-hizop przetwarzać w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Pozostałe jabłko obrać; pokroić w 24 cienkie kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
7
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła z 2 łyżki cukru na patelni, dodać cienkie kliny jabłka, i gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do miękkości; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Naciśnij 4-calową formę pierścieniową na środku każdego okręgu ciasta francuskiego. Łyżka 2 łyżki mieszanki anyżowo-hizopowej w środku każdego koła i ułóż plasterki jabłka na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
9
Umieścić tarty na pergaminie wyłożonej papierem blachy do pieczenia, i piec 15 minut lub aż ciasto będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
11
Dekorować, w razie potrzeby.
12
* Uwaga: użyliśmy Calvados.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn