Anyż Chiński-Pomarańcza Solanka
Przepis Chiński anyż gwiazdkowy - pomarańczowa solanka może zaspokoić Chińskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 463 kalorie, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, sherry, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Oxtails z anyżem gwiazdkowym i chińską zielenią, Donna ' s Chinese Simmered Star Anyzed Pork, oraz Kompot Z Krwawej Pomarańczy Z Anyżem Gwiazdkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 2 1/2 qts. woda do głębokiego garnka.
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem soku pomarańczowego. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Zagnieżdżaj garnek w lodowatej wodzie do ostygnięcia. Wyrzucić cynamon i wymieszać z sokiem pomarańczowym.
Plastry pomarańczy lub mandarynki
Zielona cebula pokroić w 2-w.- długie listwy
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.