Anyż wieprzowy z figami i jabłkami

Anyż wieprzowy z figami i jabłkami
Anyż wieprzowy z figami i jabłkami to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać steki schabowe, sól i pieprz, grube jabłko tarta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kardamon pieczeń wieprzowa z jabłkami i figami, Miodowy Dip jogurtowy z figami i Anyżowymi chrupkami pszennymi, oraz Golonki Jagnięce Duszone Z Figami, Anyżem Gwiaździstym I Krwawą Pomarańczą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać anyżkiem z obu stron kotletów schabowych i doprawić solą i pieprzem. W dużej niereaktywnej patelni podgrzać oliwę z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać steki wieprzowe i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż dobrze rumiane, o 3 protokół na stronę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować wieprzowinę, aż firmy i ledwo różowy wewnątrz, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Przełożyć mięso na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać plasterki jabłka i gotować, obracając, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Dodać 2 łyżki soku pomarańczowego i gotować, aż plasterki jabłka są po prostu miękkie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Dodaj figi i pozostałe 6 łyżki soku pomarańczowego, zwiększyć ogień do umiarkowanie wysokiej i gotować na wolnym ogniu do mieszania smaków, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
10
SOS doprawić octem, solą i pieprzem. Zawirować w pozostałej 1 łyżce masła. Zwrócić wieprzowinę i wszelkie soki; podgrzać krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
11
Serwuj natychmiast.
12
Podawać z: ryżem, dzikim ryżem lub jęczmieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn