Antipasto na obiad

Antipasto na obiad
Antipasto na kolację może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 685 kalorii, 38g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka szparagów, papryki, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Obiadowa Antipasto, Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, oraz Pecan-Crusted Chicken Dinner for Dinner.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze dziewięć składników (olej, octy i przyprawy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Do miski włożyć fasolę garbonzo, ułożyć plasterek cebuli i ząbki czosnku, a na wierzch wlać 2 łyżki sosu. Przechowywać w lodówce przez 1-4 godziny.Przygotuj warzywa i gotuj na parze, aż będą chrupiące. Spłucz pod zimną wodą, osusz i ustaw każdy aside.To paprykę smażyć, pokroić na połówki, usunąć nasiona i membrany, a ściętą stronę położyć na pokrytej folią blasze do pieczenia. Pieprz Broil aż skóra sczernieje i pęcherze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Wyjąć z brojlerów i natychmiast owinąć każdą połowę zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4
Połówki pieprzu umieścić w papierowej torbie, złożyć z góry na dół i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Usuń połówki pieprzu ze złego, Rozpakuj i usuń skórę. Spłukać pod zimną wodą, pokroić w paski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Usuń cebulę i czosnek z garbonzos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Odcedzić marynatę i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
8
Warzywa umieścić na dużym talerzu lub w dużej, płytkiej misce (takiej jak duża miska do serwowania makaronu).Ułożyć warzywa, ser, oliwki i tuńczyka atrakcyjnie na łóżku zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
ZieloniZieloni
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Połącz marynatę i dressing; polej antipasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
10
Podawać w temperaturze pokojowej.

Składniki

170Orzechy dowolne (posiekane)tuńczyk albacore w wodzie, osuszonytuńczyk albacore w wodzie, osuszony1bunchszparagi, przycięteszparagi, przycięte2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchewki małe, pokrojone na połówki lub ćwiartki wzdłuż, chyba że bardzo cienkiemarchewki małe, pokrojone na połówki lub ćwiartki wzdłuż, chyba że bardzo cienkie9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibaby greensbaby greens1papryka, pieczona (patrz instrukcja)papryka, pieczona (patrz instrukcja)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibrokuły pokrojone na kawałki wielkości kęsabrokuły pokrojone na kawałki wielkości kęsa454Orzechy dowolne (posiekane)fasola garbanzo, opłukana i osuszonafasola garbanzo, opłukana i osuszona1(może być lub przeglądać)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1(może być lub przeglądać)musztarda suchamusztarda sucha1ząbek czosnku, obrany i pokrojony na półząbek czosnku, obrany i pokrojony na pół2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimalutka fasolka szparagowa, przyciętamalutka fasolka szparagowa, przycięta1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mieszane włoskie ziołamieszane włoskie zioła227Orzechy dowolne (posiekane)niskotłuszczowy ser mozzarella pokrojony w kostkęniskotłuszczowy ser mozzarella pokrojony w kostkę8pieczarki, przycięte i pokrojone na połówki lub ćwiartki (ja używam crimini)pieczarki, przycięte i pokrojone na połówki lub ćwiartki (ja używam crimini)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)12oliwki (używam pestkowych oliwek kalamata)oliwki (używam pestkowych oliwek kalamata)1slice20 cienkich plastrów cukinii20 cienkich plastrów cukinii11 funt cukinii,suszone oreganosuszone oregano1(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula0(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek2(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2(zima)ocet ryżowyocet ryżowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigroszek snap, przyciętygroszek snap, przycięty2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimała letnia squash, przycięta (użyłam cukinii wielkości palca i pattypanu wielkości rzodkiewki)mała letnia squash, przycięta (użyłam cukinii wielkości palca i pattypanu wielkości rzodkiewki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn