Anniversary Chicken II
Anniversary Chicken II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 40g białka, oraz 48 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bekon, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jubileuszowy Kurczak I, Dziesięć lat i liczenie: Jubileuszowy Kurczak z szafranem i konserwowaną cytryną, oraz Rocznicowe brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i smażyć boczek, aż chrupiące.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi; odstawić. Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę w tłuszczu boczku do miękkości.
Dodać do boczku i odstawić.
W oddzielnej dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu i brązowe piersi z kurczaka.
Umieść rumianego kurczaka w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali; polej kurczaka sosem stir-fry, a następnie łyżką sosu sałatkowego na każdą pierś.
Posypać serem, a następnie wymieszać z boczkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub aż kurczak jest gotowane przez i soki uruchomić jasne.