Angel Toffi Deser

Angel Toffi Deser
Angel toffi deser jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 207 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food Cake mix, batony pokryte czekoladą cukierki toffi, bitą polewą i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Angel Toffi Deser, Pumpkin Toffi Angel Food Cake, oraz Toffi-topped Chocolate Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki). Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Beat ciasto wymieszać i zimną wodą w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce na niskiej prędkości 30 sekund; beat na średniej prędkości 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do ungreased 10x4-calowy angel food Cake pan (tube pan). (Nie używaj karbowanej tube cake pan lub 9x3 1/2-calowy Anioł food pan, lub ciasto przepełni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 1 godziny. Uruchom nóż wokół krawędzi; usuń z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Zmiażdżyć lub drobno posiekać batoniki; rezerwa 1/3 szklanki. Złóż Pozostałe zmiażdżone cukierki na ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
6
Ciasto rozerwać na około 1-calowe kawałki.
7
Wymieszać kawałki ciasta i ubitą mieszaninę topping. Naciśnij lekko w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać reserved zmiażdżone cukierki. Zamrozić deser około 1 1/2 godziny lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
9
Pokroić w kwadraty lub łyżkę do deserów. Zamrozić pozostały deser.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 37 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn