Angel Pie

Angel Pie
Angel Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, białka, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Białka ubić na sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i stopniowo dodawać 1 szklankę cukru; ubijać do połysku. Zamień bezę w dobrze nasmarowany 10-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Rozłóż na dnie i bokach płyty, budując boki 1/2 cala nad krawędzią płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Wstawić do piekarnika i piec 1 1/2 godziny. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezę w środku, aby powoli ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Połącz żółtka, 1/2 szklanki cukru, 2 łyżeczki skórki i sok z cytryny w podwójnym kotle. Gotować i mieszać na średnim małym ogniu, aż zgęstnieje. Ochłodzić dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
7
Zimną śmietanę ubić na sztywną masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Połowę bitej śmietany ułożyć w skorupce bezowej. Przykryj warstwą cytrynowego nadzienia i wierzch pozostałą bitą śmietaną. Tę górną warstwę można nałożyć dekoracyjną rurką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
9
Dekoruj pozostałą skórką z cytryny. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn