Angel Pie

Angel Pie
Angel Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, białka, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Białka ubić na sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i stopniowo dodawać 1 szklankę cukru; ubijać do połysku. Zamień bezę w dobrze nasmarowany 10-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Rozłóż na dnie i bokach płyty, budując boki 1/2 cala nad krawędzią płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
5
Wstawić do piekarnika i piec 1 1/2 godziny. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezę w środku, aby powoli ostygła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Połącz żółtka, 1/2 szklanki cukru, 2 łyżeczki skórki i sok z cytryny w podwójnym kotle. Gotować i mieszać na średnim małym ogniu, aż zgęstnieje. Ochłodzić dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
7
Zimną śmietanę ubić na sztywną masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
8
Połowę bitej śmietany ułożyć w skorupce bezowej. Przykryj warstwą cytrynowego nadzienia i wierzch pozostałą bitą śmietaną. Tę górną warstwę można nałożyć dekoracyjną rurką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
9
Dekoruj pozostałą skórką z cytryny. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn