Angel Crisps

Angel Crisps
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Angel Crisps. Ten przepis służy 48 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowy cukier, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Chipsy Angel Sugar, Chipsy Figowe I Orzechowe, oraz Chipsy Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło, skrócenie, brązowy cukier, i 1/2 szklanki białego cukru, aż będzie gładka. Ubić jajko i wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sody oczyszczonej i soli; ubić do śmietany mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Rozwałkuj ciasto na kulki o średnicy 1 cala. Górną połowę kulek zanurz w wodzie, a następnie w pozostałym cukrze białym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Połóż cukier bokiem do góry na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek. Lekko spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku lub do jasnobrązowego. Schłodzić na stojakach z drutu i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn