Andy Ricker ' s Naam Cheuam Naam Taan Piip (syrop cukrowy palmowy)
Andy Ricker ' s Naam Cheuam Naam Taan Piip (syrop cukrowy palmowy) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj Andy Ricker ' s Naam Jim Kai (Sweet chile dipping sauce), Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana), oraz Ciasto marchewkowe Andy ' ego Rickera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i wodę w bardzo małym garnku lub patelni. Ustaw na średnim ogniu i gotuj, mieszając i rozbijając cukier, ponieważ zmięknie, aż cukier całkowicie się rozpuści. Jeśli woda zacznie bąbelkować, zanim cukier całkowicie się rozpuści, wyłącz ciepło i pozwól mu zakończyć rozpuszczanie w gorącej cieczy.
Niech ostygnie przed przechowywaniem. Syrop przechowuje się w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 tygodni.