Andrea ' s Pasta Fagioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj makaronu Andrea Fagioli. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 427 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz bazylia, sól, ditalini makaron, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa).
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu ugotować cebulę na oliwie z oliwek, aż będzie przezroczysta. Wymieszać z czosnkiem i gotować do miękkości. Zmniejszyć ogień i wymieszać w sosie pomidorowym, woda, pietruszka, bazylia, oregano, sól, fasola cannelini, granatowa fasola i parmezan. Dusić 1 godzinę.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wymieszać z zupą.