Andrea ' s Pasta Fagioli

Andrea ' s Pasta Fagioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj makaronu Andrea Fagioli. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 427 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz bazylia, sól, ditalini makaron, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa).

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu ugotować cebulę na oliwie z oliwek, aż będzie przezroczysta. Wymieszać z czosnkiem i gotować do miękkości. Zmniejszyć ogień i wymieszać w sosie pomidorowym, woda, pietruszka, bazylia, oregano, sól, fasola cannelini, granatowa fasola i parmezan. Dusić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Fasola GranatowaFasola Granatowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wymieszać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn