Andouille Corn Poppers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Andouille Poppers kukurydzy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, maślankę, mieszankę muffinek kukurydzianych i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Andouille CORN Dogs, Kiełbasa Andouille Placki Kukurydziane, oraz Kiełbasa Andouille i farsz do chleba kukurydzianego.
Instrukcje
Ubić razem muffinki kukurydziane wymieszać i nast. 3 składniki. Plastry kiełbasy zanurzyć w cieście, dobrze powlekając.
Wlać olej na głębokość 1 cala do holenderskiego piekarnika; podgrzać na średnim ogniu do 37
Kiełbaski smażyć partiami, 1 1/2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Trzymaj ciepło na stojaku z drutu w aluminiowej folii wyłożonej galaretką w piekarniku 200.
*1 (16-oz.) można zastąpić wędzone kiełbaski o rozmiarze koktajlu, odsączone. Tylko w celach testowych użyliśmy Bryan Cocktail Smokies.