Anchois and Olive Bruschette
Sardela i oliwa Bruschette jest pescatarian przepis z 12 porcjami. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, ziół, ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Anchois and olive bruschetta, Sos Do Makaronu Sardelowo-Oliwkowy, oraz Tarta Z Cebulą, Anchois I Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak 6 cali (15 cm) od ciepła. Pieczywo kromki do tosty złoty z obu stron. 1 stronę każdego plastra natrzeć ząbkiem czosnku.
Z każdej strony czosnku wymieszać około 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Dla każdego bruschetta, rozprowadzić chleb tostowy z około 2 łyżeczki sosu marinara i posypać solą i pieprzem do smaku. Nałóż 1 plasterek mozzarelli na każdy, posyp ziołami, a na wierzch 2 kawałkami sardeli w krzyżowy wzór.
Broil przez 23 minut, lub aż mozzarella stopi.
Podawać na gorąco, posypane oliwkami.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;