Ancho-Mashery Do Piwa
Ancho-Beer Mashers może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz piwo ale, ancho chile papryki, słodkie ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mashers, Rozmaryn-Parmezan Mashers, oraz Zielone Mashery Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć papryki i 1 szklanka gorącej wody; odstawić 10 minut.
Odcedzić paprykę, rezerwując 1/2 szklanki wody.
Proces papryki i zarezerwowanej wody w blenderze do gładkiej, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki.
Ziemniaki obrać i pokroić w 1-calową kostkę. Gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 20 do 25 minut lub do miękkości; odcedzić i umieścić w dużej misce do mieszania.
Dodać przecier pieprzowy, piwo i sól; ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka i puszysta (nie przegotować).