Przepis Ancho Chile salsa przepis jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 62 centów za porcję. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, pomidory roma, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chile Salsa, Ancho Chile Salsa, oraz Ranch Chiles Rellenos z salsą Ancho Chile dla podobnych receptur.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Sangre de Toro Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.