Ananasowe Ciasto Lodowe

Ananasowe Ciasto Lodowe
Need a deser wegetariański? Ananasowe ciasto lodowe może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier puder, mleko, budyń waniliowy i ciasto napełniania mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ananasowe Ciasto Lodowe, Tort Lodowy, oraz Tort Lodowy.

Instrukcje

1
W 2-quart rondel, gotować pudding mix, mleko i sok ananasowy zgodnie z zaleceniami na polu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W 9-calowej patelni springform umieść pojedynczą warstwę ciasteczek. Wierzch z pojedynczą warstwą ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Na wierzch wlać 2 szklanki ugotowanego budyniu. Powtórz warstwy, używając pozostałych ciasteczek, ananasa i budyniu (będziesz krótki 1 plasterek ananasa na wierzchu; dodaj dodatkowe ciasteczka do tego miejsca). Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Pliki CookiePliki Cookie
4
W schłodzonej średniej misce ubij śmietanę do ubijania mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać cukier puder; ubijać aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
6
Aby służyć, ostrożnie usuń stronę springform pan. Top ciasto z bitą śmietaną tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn