Ananas smażony z miodem i orzeszkami piniowymi
Smażony ananas z miodem i orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, miód, ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony szpinak i orzeszki piniowe, Smażone warzywa z orzeszkami piniowymi i rodzynkami, oraz Chard Smażony Z Rodzynkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Kostki ananasa odsączyć w sitku.
Ułóż kostki ananasa na papierowym ręczniku i osusz.
Umieścić masło w średnim saute patelni na średnim ogniu. Dodać brązowe masło, podgrzewając masło, aż się stopi i po prostu zaczyna brązowieć na brzegach.
Dodać ananasa i wrzucić do herbu w masło.
Dodaj miód i wrzucić do herbu ananasa z miodem. Gotować, aż ananas będzie złoty, o 5 do 7 protokół. Wyłączyć ogień i wymieszać z orzeszkami pinii.
W małej misce wymieszać razem rum i mascarpone.
Umieścić mieszaninę ananasa w naczyniu do serwowania i dopełnić dolną mieszaniną sera.