Need a przystawka bezglutenowa? Ananas Polenta kwadraty z krewetek może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 294 kalorie, 3G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać koszerną sól i pieprz, szałwia, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Przyprawione Kwadraty Polenta, Polenta kwadraty z grzybowym ragu, oraz Polenta kwadraty z żurawiną Mostarda.
Instrukcje
1
Zrobić polentę: doprowadzić bulion do wrzenia w rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijać polentę i gotować, ubijając, aż będzie gęsta i kremowa. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z szałwią i ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Szczotka 9-calowy plac do pieczenia naczynia z olejem roślinnym; dodać polenta i równomiernie rozprowadzić. Naciśnij kawałek folii na powierzchni polenty i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Przygotuj krewetki: Puree ananasa w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Miejsce 1/4 Puchar puree w misce (rezerwy resztę do innego użytku) z krewetek, oliwa z oliwek, czosnek, płatki czerwony pieprz, i sól i pieprz do smaku. Wrzucić, następnie przykryć i marynować w temperaturze pokojowej, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Wyjmij krewetki z marynaty i owinąć pasek prosciutto wokół każdego kawałka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
6
Dodać sos: roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu i gotować, aż pojawią się brązowe drobinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z ananasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
8
Rozgrzej patelnię grillową lub grillową do podłoża i posmaruj olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Pokrój polentę na 12 kwadratów i grilluj do oznaczonego, 2 do 3 minut na stronę. Grill krewetki zawinięte prosciutto aż krewetki jest różowy, 1 do 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Podawać krewetki na polenta kwadraty, skropić sosem maślanym i udekorować natką pietruszki.