America ' s Test Kitchen Hot Sour Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1060 kalorii, 100g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $19.38 za porcję. Mieszanka szalotki, sos sojowy, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klonowo-sojowy glazurowany łosoś (America ' s Test Kitchen), America ' s Test Kitchen Chocolate Chip Cookies, oraz America ' s Test Kitchen Slow Cooker wołowina Burgundy.
Instrukcje
1
Miejsce Tofu w Pie płyta i ustawić ciężki talerz na górze. Waga z 2 ciężkimi puszkami; odstawić na co najmniej 15 minut (tofu powinno uwolnić około 1/2 szklanki płynu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Wymieszać 1 łyżkę sosu sojowego, olej sezamowy i 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej w średniej misce; wrzucić wieprzowinę z marynatą i odstawić na co najmniej 10 minut (ale nie więcej niż 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Wymieszać pozostałe 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej z pozostałą 1 łyżeczką wody w małej misce; dodać jajko i ubić widelcem do połączenia. Odstawić.Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj pędy bambusa i grzyby i gotuj na wolnym ogniu, aż grzyby będą po prostu miękkie, o 5 protokół. Podczas gdy rosół simmers, kostki tofu w 1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Dodaj tofu i wieprzowinę, w tym marynatę, do zupy, mieszając, aby oddzielić kawałki wieprzowiny, które sklejają się. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowy, o 2 protokół.Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do rekombinacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Dodaj do zupy i zwiększyć ogień do średniej wysokości; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zupa zgęstnieje i zamienia przezroczyste, o 1 minutę. Wymieszaj ocet, olej chili, pieprz i pozostałe 3 łyżki sosu sojowego; wyłącz ogień.Nie mieszając zupy, użyj zup, aby powoli skropić bardzo cienkie strumienie mieszaniny jaj do garnka ruchem okrężnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Chili
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odstawić zupę na 1 minutę, a następnie powrócić do rondla na średnim ogniu. Doprowadzić zupę do delikatnego wrzenia, a następnie natychmiast usunąć z ognia. Delikatnie wymieszać zupę raz równomiernie rozprowadzić jajko; Chochla do misek i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka