America ' s Test Kitchen Hot Sour Soup

America ' s Test Kitchen Hot Sour Soup
America ' s Test Kitchen Hot Sour Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1060 kalorii, 100g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $19.38 za porcję. Mieszanka szalotki, sos sojowy, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klonowo-sojowy glazurowany łosoś (America ' s Test Kitchen), America ' s Test Kitchen Chocolate Chip Cookies, oraz America ' s Test Kitchen Slow Cooker wołowina Burgundy.

Instrukcje

1
Miejsce Tofu w Pie płyta i ustawić ciężki talerz na górze. Waga z 2 ciężkimi puszkami; odstawić na co najmniej 15 minut (tofu powinno uwolnić około 1/2 szklanki płynu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Wymieszać 1 łyżkę sosu sojowego, olej sezamowy i 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej w średniej misce; wrzucić wieprzowinę z marynatą i odstawić na co najmniej 10 minut (ale nie więcej niż 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Połączyć 3 łyżki skrobi kukurydzianej z 3 łyżki wody w małej misce i dokładnie wymieszać; odstawić, pozostawiając łyżkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać pozostałe 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej z pozostałą 1 łyżeczką wody w małej misce; dodać jajko i ubić widelcem do połączenia. Odstawić.Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj pędy bambusa i grzyby i gotuj na wolnym ogniu, aż grzyby będą po prostu miękkie, o 5 protokół. Podczas gdy rosół simmers, kostki tofu w 1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodaj tofu i wieprzowinę, w tym marynatę, do zupy, mieszając, aby oddzielić kawałki wieprzowiny, które sklejają się. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowy, o 2 protokół.Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do rekombinacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Dodaj do zupy i zwiększyć ogień do średniej wysokości; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zupa zgęstnieje i zamienia przezroczyste, o 1 minutę. Wymieszaj ocet, olej chili, pieprz i pozostałe 3 łyżki sosu sojowego; wyłącz ogień.Nie mieszając zupy, użyj zup, aby powoli skropić bardzo cienkie strumienie mieszaniny jaj do garnka ruchem okrężnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Odstawić zupę na 1 minutę, a następnie powrócić do rondla na średnim ogniu. Doprowadzić zupę do delikatnego wrzenia, a następnie natychmiast usunąć z ognia. Delikatnie wymieszać zupę raz równomiernie rozprowadzić jajko; Chochla do misek i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn