America ' s Test Kitchen Hot Sour Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1060 kalorii, 100g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $19.38 za porcję. Mieszanka szalotki, sos sojowy, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Klonowo-sojowy glazurowany łosoś (America ' s Test Kitchen), America ' s Test Kitchen Chocolate Chip Cookies, oraz America ' s Test Kitchen Slow Cooker wołowina Burgundy.
Instrukcje
1
Miejsce Tofu w Pie płyta i ustawić ciężki talerz na górze. Waga z 2 ciężkimi puszkami; odstawić na co najmniej 15 minut (tofu powinno uwolnić około 1/2 szklanki płynu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
2
Wymieszać 1 łyżkę sosu sojowego, olej sezamowy i 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej w średniej misce; wrzucić wieprzowinę z marynatą i odstawić na co najmniej 10 minut (ale nie więcej niż 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Szczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połączyć 3 łyżki skrobi kukurydzianej z 3 łyżki wody w małej misce i dokładnie wymieszać; odstawić, pozostawiając łyżkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać pozostałe 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej z pozostałą 1 łyżeczką wody w małej misce; dodać jajko i ubić widelcem do połączenia. Odstawić.Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu ustawionym na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj pędy bambusa i grzyby i gotuj na wolnym ogniu, aż grzyby będą po prostu miękkie, o 5 protokół. Podczas gdy rosół simmers, kostki tofu w 1/2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Papai (hawajskiej), Pokrojonej W Drobną Kostkę
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj tofu i wieprzowinę, w tym marynatę, do zupy, mieszając, aby oddzielić kawałki wieprzowiny, które sklejają się. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowy, o 2 protokół.Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do rekombinacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Dodaj do zupy i zwiększyć ogień do średniej wysokości; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zupa zgęstnieje i zamienia przezroczyste, o 1 minutę. Wymieszaj ocet, olej chili, pieprz i pozostałe 3 łyżki sosu sojowego; wyłącz ogień.Nie mieszając zupy, użyj zup, aby powoli skropić bardzo cienkie strumienie mieszaniny jaj do garnka ruchem okrężnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Chili
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Odstawić zupę na 1 minutę, a następnie powrócić do rondla na średnim ogniu. Doprowadzić zupę do delikatnego wrzenia, a następnie natychmiast usunąć z ognia. Delikatnie wymieszać zupę raz równomiernie rozprowadzić jajko; Chochla do misek i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego