Ambrozja Trifle
Ambrozja Trifle to bezglutenowe przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mleka, złoty ananas ciasto kokosowe, bitą polewą, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, Ambrozja, oraz Ambrozja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce; beat przy niskiej prędkości miksera elektrycznego 2 minut lub aż zgęstnieje.
Łyżka 1/3 budyniu do 3-quart trifle bowl.
Ciasto kokosowe pokroić na pół wzdłuż.
Pokrój połówki ciasta w poprzek na plasterki 1/2". Ułóż jedną trzecią plasterków ciasta w jednej warstwie na budyniu. Ułóż jedną trzecią segmentów pomarańczy mandarynki na cieście. Ułóż połowę pozostałych plastrów ciasta na pomarańczowych segmentach.
Przykryć ciasto połową pozostałego budyniu; na wierzch dodać pozostałe plastry ciasta i połowę pozostałych pomarańczowych segmentów. Wierzch z pozostałym puddingiem i pomarańczowymi segmentami. Kopiec ubijany polewą nad drobiazgiem.
Dekorować, w razie potrzeby. Przykryć i schłodzić kilka godzin.