Ten przepis służy 30 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Mieszanka śmietany kokosowej, cukru, mączki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślane Tarty Szachowe, Czekoladowe Tarty Szachowe, oraz Tarty Ambrozja dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pociąć kawałki na 14 (4 1/2 cala) rund. Naciśnij każdy okrągły ciasto do lekko nasmarowane 3 1/2-calowy Brioche formy, naciskając boki. Złożyć ciasto na krawędzi form i szczypta, aby zabezpieczyć. Ułóż formy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brioche
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec 7 do 8 protokół lub do lekko rumiane. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu (około 30 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
4
W międzyczasie, ubij razem cukier i kolejne 3 składniki w dużej misce; dodaj jajka i następne 3 składniki, i ubijaj, aż się zmiksują. Wymieszać z kokosem i kolejne 2 składniki. Łyżka mieszanki kokosowej do schłodzonych muszli ciasta, wypełniając prawie pełny.
Piec w 350 przez 22 do 25 minut lub aż złoty kolor i środek tarty jest prawie ustawiony. (Nadzienie będzie nadal gotować, gdy ostygnie.) Tarty schłodzić całkowicie na blasze do pieczenia na blasze drucianej (około 1 godziny). Poluzuj tarty z form za pomocą małego noża; usuń tarty z form.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
Nóż
6
Podawać z pożądanymi dodatkami.
7
*2 (8 - lub 10-oz.) opakowania mrożone skorupki tart mogą być zastępowane.