Amandyna Szparagowa

Amandyna Szparagowa
Szparagi Amandine może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szparagi, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Amandyna Szparagowa, Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, oraz Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć na dużej patelni 3 minuty lub do chrupkości-przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać migdały, i smażyć 2 do 3 protokół lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać szparagi i czerwoną paprykę; gotować 3 do 5 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny, solą i pieprzem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzparagiSzparagi
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn