Amandyna Szparagowa
Szparagi Amandine może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szparagi, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Amandyna Szparagowa, Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, oraz Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć na dużej patelni 3 minuty lub do chrupkości-przetargu; odcedzić.
Szparagi zanurz w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać migdały, i smażyć 2 do 3 protokół lub do złotego koloru.
Dodać szparagi i czerwoną paprykę; gotować 3 do 5 protokół. Wymieszać z sokiem z cytryny, solą i pieprzem i podawać natychmiast.