Amandyna Pstrągowa
Pstrąg Amandine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1278 kalorii, 75g białka, oraz 93g tłuszczu każdy. Na 8,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz mąkę, cytrynę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Amandyna Pstrągowa, Amandyna Pstrągowa, oraz Amandyna Pstrągowa.
Instrukcje
Opłukać i poklepać suchego pstrąga. Doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem do smaku. Pstrąg w mące.
Ciepła 2 łyżki masła w dużej patelni na dużym ogniu, aż do stopienia.
Dodaj pstrąga i brązowy z obu stron. Obniżyć ogień do średniej i gotować przez około 5 minut z każdej strony lub aż gotowane przez.
Pstrąga wyjąć na talerz i ogrzać.
Wytrzeć patelnię i dodać 2 łyżki masła. Masło gotować na średnim ogniu, aż po prostu zacznie brązowieć.
Na rybę polać sosem i migdałami, posypać sokiem z cytryny i natką pietruszki.
Dekoruj świeżymi plasterkami cytryny.