Amandyna Pstrągowa

Amandyna Pstrągowa
Pstrąg Amandine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1278 kalorii, 75g białka, oraz 93g tłuszczu każdy. Na 8,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz mąkę, cytrynę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Amandyna Pstrągowa, Amandyna Pstrągowa, oraz Amandyna Pstrągowa.

Instrukcje

1
Opłukać i poklepać suchego pstrąga. Doprawić do środka i na zewnątrz solą i pieprzem do smaku. Pstrąg w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
PstrągPstrąg
2
Ciepła 2 łyżki masła w dużej patelni na dużym ogniu, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj pstrąga i brązowy z obu stron. Obniżyć ogień do średniej i gotować przez około 5 minut z każdej strony lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4
Pstrąga wyjąć na talerz i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
5
Wytrzeć patelnię i dodać 2 łyżki masła. Masło gotować na średnim ogniu, aż po prostu zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj migdały i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
7
Na rybę polać sosem i migdałami, posypać sokiem z cytryny i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Dekoruj świeżymi plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia82
Magazyn