Aligator w sosie czosnkowo-winnym

Aligator w sosie czosnkowo-winnym
Aligator w sosie czosnkowo-winnym wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten sos ma 309 kalorii, 52g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 5,06 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mięso aligatora, wino, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak czosnkowy w sosie z białego wina, Zjedz to: krewetki w białym winie i sosie czosnkowym, oraz Stek z flanki z sosem winnym czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić kostki aligatora z sokiem z limonki, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2
Wycisnąć nadmiar płynu z aligatora i umieścić w dużej misce. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Usuń Aligator, strząśnij nadmiar mąki i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać czosnek; gotować i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj aligatora i gotować, aż firmy i nieprzezroczyste, 5 do 6 protokół.
7
Umieść aligatora w naczyniu do serwowania, następnie wlać wino do patelni i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać sos na aligatora służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSos
Magazyn