Alfredo Shrimp Shells
Alfredo Shrimp Shells trwa około 35 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 1,16 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 3G tłuszczu i w sumie 78 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 120 powie, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką ćwiartki cytryny i pietruszkę, masło, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy obejmują Alfredo Shrimp Shells, Alfredo Shrimp Shells, oraz Alfredo Shrimp Shells.
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż grzyby na maśle, aż będą prawie miękkie.
Dodaj cebulę; gotuj do miękkości. Dodaj krewetki i 2 łyżki sosu Alfredo.
Wlej 1/4 szklanki pozostałego sosu do wysmarowanej tłuszczem 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Napełnij każdą skorupkę makaronu 2 łyżkami mieszanki krewetek; umieścić w naczyniu do pieczenia. Na wierzch z pozostałym sosem Alfredo.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do musującego.
Podawać z cytryną i natką pietruszki.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Honig Reserve Sauvignon Blanc Rutherford z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.
Honig Reserve Sauvignon Blanc Rutherford