Ale Solone Pieczone Kanapki Z Indykiem

Ale Solone Pieczone Kanapki Z Indykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać ale solone pieczone indyka Sandwich spróbować. Jedna porcja zawiera 1478 kalorii, 90g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.72 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, musztardy Dijon, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Ale-solona kanapka pieczona z indykiem z Pesto z czerwonej papryki, Maślany, suchy solony pieczony indyk z prażonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, oraz Solony I Pieczony Cały Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pierś z indyka opłukać pod chłodną wodą i osuszyć. W 1-galonowej plastikowej torebce, dodaj piwo, musztardę, agawę, sól i pieprz. Dobrze wymieszać, aby połączyć, następnie dodać pierś z indyka, upewniając się, że jest w pełni pokryta marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Włóż torbę do miski, aby uniknąć wycieku i przechowywać w lodówce przez 45 minut. Nie marynować go dłużej niż 45 minut lub piersi staną się zbyt słone. Podczas gdy indyk jest solenie, przygotować Pesto z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Odsączyć solankę z indyka i włożyć pierś na półkę na płytkiej patelni (Uwaga Szefa Kuchni: indyka nie spłukiwać). Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F, na termometrze natychmiastowego odczytu, umieszczonym w najgrubszej części piersi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wyjąć indyka z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Cały ten proces można wykonać z wyprzedzeniem. Przechowywać w lodówce mięso, aż będziesz gotowy do montażu kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Po ostygnięciu indyka wyjmij całe mięso z kości i pokrój je po przekątnej na grube porcje o grubości 1/2 cala. Z grubsza posiekać 3/4 szklanki warzyw giardiniera i dodać je do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj 4 łyżki Pesto z czerwonej papryki i wrzucić do połączenia. Pokroić chleb i lekko rozłożyć kawałki z resztkami pesto. Rozpocząć warstwowanie kanapkę z provolone na dole, następnie pokrojone indyka i mieszaniny giardiniera. Całość ułożyć pierścieniami Rojo, przykryć kolejną kromką chleba, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
ProvolonProvolon
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Ustaw grilla na wysokie temperatury. Grilluj czerwoną paprykę, aż Skórki poczernią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Wyjmij je z ognia i włóż do małej miseczki. Przykryj miskę i pozwól im parować. Schłodzić je od 10 minut do 1 godziny, a następnie ostrożnie usunąć skórę i nasiona. Nie spłucz ich wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Do robota kuchennego dodaj pieczoną obraną paprykę, Bazyl, czosnek, ser, orzechy, płatki czerwonej papryki, pastę anchois, sól i pieprz. Pulsuj aż do całkowitego połączenia. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek podczas pracy procesora i w razie potrzeby dostosowuj przyprawy. Pesto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pasta AnchoisPasta Anchois
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
12
W ciężkiej patelni dolnej lub frytkownicy podgrzać olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Połączyć ostry sos, ketchup i wody w płytkiej misce aż włączone. W 4 oddzielne, płytkie miski lub patelnie ciasto, oddzielić maślanka, mąka i panko i umieścić wszystkie miski w tym porządku pracy: maślanka, mąka, gorący sos mieszaniny, Panko bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Krążki cebuli zanurz w maślance, następnie w mące, a następnie w gorącym sosie i zakończ je panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
15
Zanurzać pierścienie partiami i smażyć na głębokim tłuszczu, aż staną się jasne czerwone i staną się brązowe, około 2 do 3 minut, obracając w razie potrzeby. Po usmażeniu wyjąć je z oleju na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nektar z agawynektar z agawy0(może być lub przeglądać)pasta anchoispasta anchois1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno zapakowane liście bazyliiluźno zapakowane liście bazylii340Orzechy dowolne (posiekane)piwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)piwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)1kilogramykość w piersi indykakość w piersi indyka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździki1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostry sos (zalecane: Sriracha)ostry sos (zalecane: Sriracha)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiWłoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)Włoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPanko bułka tartaPanko bułka tarta596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty parmezantarty parmezan11 funt cukinii,świeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe3plastryser provolone, pokrojony na półser provolone, pokrojony na pół3largespapryka czerwonapapryka czerwona0(może być lub przeglądać)oliwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowycholiwa z oliwek plus 3 do 4 łyżek stołowych4(zima)Pieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następujePieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następuje11 funt cukinii,świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Bochenek(24-calowy) zakwas(24-calowy) zakwas3(zima)musztarda Dijon mielonamusztarda Dijon mielona2largessłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzeniesłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzenie11 funt cukinii,1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn