Ale Solone Pieczone Kanapki Z Indykiem

Ale Solone Pieczone Kanapki Z Indykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać ale solone pieczone indyka Sandwich spróbować. Jedna porcja zawiera 1478 kalorii, 90g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.72 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, musztardy Dijon, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Ale-solona kanapka pieczona z indykiem z Pesto z czerwonej papryki, Maślany, suchy solony pieczony indyk z prażonymi warzywami korzeniowymi Panzanella, oraz Solony I Pieczony Cały Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pierś z indyka opłukać pod chłodną wodą i osuszyć. W 1-galonowej plastikowej torebce, dodaj piwo, musztardę, agawę, sól i pieprz. Dobrze wymieszać, aby połączyć, następnie dodać pierś z indyka, upewniając się, że jest w pełni pokryta marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Procent Tequili BlancoProcent Tequili Blanco
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Włóż torbę do miski, aby uniknąć wycieku i przechowywać w lodówce przez 45 minut. Nie marynować go dłużej niż 45 minut lub piersi staną się zbyt słone. Podczas gdy indyk jest solenie, przygotować Pesto z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odsączyć solankę z indyka i włożyć pierś na półkę na płytkiej patelni (Uwaga Szefa Kuchni: indyka nie spłukiwać). Piecz, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 165 stopni F, na termometrze natychmiastowego odczytu, umieszczonym w najgrubszej części piersi, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wyjąć indyka z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Cały ten proces można wykonać z wyprzedzeniem. Przechowywać w lodówce mięso, aż będziesz gotowy do montażu kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Po ostygnięciu indyka wyjmij całe mięso z kości i pokrój je po przekątnej na grube porcje o grubości 1/2 cala. Z grubsza posiekać 3/4 szklanki warzyw giardiniera i dodać je do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodaj 4 łyżki Pesto z czerwonej papryki i wrzucić do połączenia. Pokroić chleb i lekko rozłożyć kawałki z resztkami pesto. Rozpocząć warstwowanie kanapkę z provolone na dole, następnie pokrojone indyka i mieszaniny giardiniera. Całość ułożyć pierścieniami Rojo, przykryć kolejną kromką chleba, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
ProvolonProvolon
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
9
Ustaw grilla na wysokie temperatury. Grilluj czerwoną paprykę, aż Skórki poczernią.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Wyjmij je z ognia i włóż do małej miseczki. Przykryj miskę i pozwól im parować. Schłodzić je od 10 minut do 1 godziny, a następnie ostrożnie usunąć skórę i nasiona. Nie spłucz ich wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Do robota kuchennego dodaj pieczoną obraną paprykę, Bazyl, czosnek, ser, orzechy, płatki czerwonej papryki, pastę anchois, sól i pieprz. Pulsuj aż do całkowitego połączenia. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek podczas pracy procesora i w razie potrzeby dostosowuj przyprawy. Pesto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pasta AnchoisPasta Anchois
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
W ciężkiej patelni dolnej lub frytkownicy podgrzać olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Połączyć ostry sos, ketchup i wody w płytkiej misce aż włączone. W 4 oddzielne, płytkie miski lub patelnie ciasto, oddzielić maślanka, mąka i panko i umieścić wszystkie miski w tym porządku pracy: maślanka, mąka, gorący sos mieszaniny, Panko bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Krążki cebuli zanurz w maślance, następnie w mące, a następnie w gorącym sosie i zakończ je panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
15
Zanurzać pierścienie partiami i smażyć na głębokim tłuszczu, aż staną się jasne czerwone i staną się brązowe, około 2 do 3 minut, obracając w razie potrzeby. Po usmażeniu wyjąć je z oleju na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Składniki

1porcja startego parmezanunektar z agawynektar z agawy0warzywo (np. szpinak)pasta anchoispasta anchois1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno zapakowane liście bazyliiluźno zapakowane liście bazylii340papryka habaneropiwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)piwo (zalecane: styl Pale ale lub IPA)1kilogramykość w piersi indykakość w piersi indyka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździkiczosnek goya®czosnek goya®1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (zalecane: Sriracha)ostry sos (zalecane: Sriracha)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWłoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)Włoskie giardiniera marynowane warzywa (słoik)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe32 łyżki roztopionego masłaser provolone, pokrojony na półser provolone, pokrojony na pół3largespapryka czerwonapapryka czerwona0warzywo (np. szpinak)Cebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm4Spód: okruszki z herbatników grahamPieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następujePieczone Pesto z czerwonej papryki, plus więcej według życzenia, przepis następuje1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Bochenek(24-calowy) zakwas(24-calowy) zakwas3Spód: okruszki z herbatników grahammusztarda Dijon mielonamusztarda Dijon mielona2largessłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzeniesłodkie cebule, takie jak Vidalia, Walla Walla lub Maui, obrane i pokrojone w pierścienie o grubości 3/8 cala, odrzucające rdzenie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn