Ale Gotowany Halibut
Ale gotowany Halibut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 184 kalorie, 32G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz piwo bursztynowe, ziarna pieprzu, filety halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gotowany Halibut Z Eberhardem, Gotowany Halibut W Bulionie Warzywnym, oraz Gotowany Halibut W Gorącym I Kwaśnym Bulionie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w kłusowniku rybnym lub szerokiej patelni z 4-calowymi bokami.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć rybę.
Rybę wyjąć na talerz i odstawić.
Dodaj piwo, przyprawy z owoców morza, ziarna pieprzu, sok z cytryny i sól na patelnię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Powrót ryby do patelni i kłusować delikatnie, aż tylko gotowane przez, O 8 minut na 1-cal-gruby filet.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.