Ajerkoniak taty
Need a bezglutenowy i wegetariański napój? Ajerkoniak taty może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz ziele angielskie, pół na pół, żółtka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym.
Instrukcje
Połącz pół na pół, pełne mleko, ziele angielskie i cukier w dużym rondlu i podgrzewaj do gotowania na parze.
Żółtka ubić w małej misce i wrzucić część gorącej mieszanki do miski, ubijając stale. Następnie ubić hartowaną mieszaninę jaj z powrotem do pozostałej gorącej cieczy. Mieszaj, aż mieszanina pokryje tył drewnianej łyżki,a następnie natychmiast umieść w łaźni z lodem. Po wystygnięciu do temperatury pokojowej dodajemy trunki i schładzamy.