Ajerkoniak Snickerdoodles
Ajerkoniak Snickerdoodles to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 78 porcji z 46 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sody oczyszczonej, masło, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ajerkoniak Snickerdoodles, Ajerkoniak Snickerdoodles, oraz Ajerkoniak Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietanę masło, skrócenie I 1-1 / 2 szklanki cukru, aż lekki i puszysty. Ubić w jajkach i wyodrębnić.
Połączyć mąkę, śmietanę z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
W płytkiej misce, połączyć gałkę muszkatołową i pozostały cukier.
Ciasto rozwałkować na 1-in. kulki; zwijamy w mieszance cukrowej.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.