Ajerkoniak mamy

Ajerkoniak mamy
Ajerkoniak mamy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj cukier i mąkę. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W małej misce ubić żółtka na gładką masę. Do żółtek wrzucić niewielką ilość gorącego mleka i szybko ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
ChochlaChochla
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Do gorącego mleka wlać z powrotem hartowaną mieszaninę żółtka. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
3
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
4
W średniej szklanej lub metalowej misce ubijaj białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 4 łyżeczki cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. złożyć białka do ajerkoniaku i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać z odrobiną bitej śmietany i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn