Aj ' s Mild Salsa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Łagodna Salsa Aj może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz Habanero pieprz, chili, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Łagodna Salsa Pomidorowa, Łagodna Świeża Salsa, oraz Łagodna Salsa Pomidorowa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.