Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary
Absolutnie pyszne nadziewane kalmary może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 49g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, zielona cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary, Absolutnie Pyszne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Absolutnie pyszny i prosty makaron pomidorowy, bazyliowy i czosnkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wypłukać rurki kalmarów i osuszyć.
W dużej misce, wymieszać cebulę, 6 ząbki czosnku, krewetki, mięso krabowe i sok z cytryny. Łyżka trochę tej mieszanki do każdej tubki kałamarnicy i uszczelnić końce przez "szycie" wykałaczką. Ułóż w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z serem śmietankowym i 2 ząbkami czosnku. Gotować i mieszać, aż ser topi się. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować do ogrzania, a następnie zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pieprzem.
Wlać na wszystkich rur kalmary w naczyniu do pieczenia.
Na wierzch każdej z nich posypać ok.2 łyżki sera Romano.
Piec odkryte, aż ser jest rumiane i sos jest bąbelkowy. Podczas pieczenia kalmary, doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron linguine, i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Podawać nadziewane kalmary i sos na łóżku linguine.