Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary

Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary
Absolutnie pyszne nadziewane kalmary może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 49g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, zielona cebula, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 75 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Absolutnie Pyszne Nadziewane Kalmary, Absolutnie Pyszne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Absolutnie pyszny i prosty makaron pomidorowy, bazyliowy i czosnkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wypłukać rurki kalmarów i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, wymieszać cebulę, 6 ząbki czosnku, krewetki, mięso krabowe i sok z cytryny. Łyżka trochę tej mieszanki do każdej tubki kałamarnicy i uszczelnić końce przez "szycie" wykałaczką. Ułóż w jednej warstwie na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rurki SquidRurki Squid
CrabmeatCrabmeat
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z serem śmietankowym i 2 ząbkami czosnku. Gotować i mieszać, aż ser topi się. Stopniowo ubijaj mleko. Gotować do ogrzania, a następnie zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wlać na wszystkich rur kalmary w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Na wierzch każdej z nich posypać ok.2 łyżki sera Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet10 Chili Serrano, Z łodygami, Gruby Kotlet
6
Piec odkryte, aż ser jest rumiane i sos jest bąbelkowy. Podczas pieczenia kalmary, doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodać makaron linguine, i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Drenaż.
9
Podawać nadziewane kalmary i sos na łóżku linguine.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn