Abruzzi Swordfish Roll-ups

Abruzzi Swordfish Roll-ups
Abruzzi Swordfish Roll-ups to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, tymianek, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sok z cytryny włożyć do małej, nieaktywnej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, ubijając do zemulgowania. Natkę pietruszki, bazylię, kapary i rozmaryn wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do momentu użycia
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubij przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Połóż miecznik między arkuszami 2 folii za pomocą młotka do mięsa lub na dnie małej, ciężkiej patelni, lekko Funt ryby, aż będzie około cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
RybyRyby
MięsoMięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć rybę na talerz, doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podsmażyć cebulę i czosnek przez 2 do 3 protokół, lub aż cebula jest półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodaj bułkę tartą i gotować, mieszając, przez 2 do 3 protokół, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
7
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z natką pietruszki, tymiankiem, kaparami i czerwoną papryką. Doprawić solą i czarnym pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać mieszaninę okruchów chleba na rybę. Przykryj provolone i zwiń każdy kawałek ryby w rolkę. Trzymaj rolki zamknięte wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
ChlebChleb
RolkaRolka
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
9
W żaroodpornej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu i podsmażyć wałki miecznika, aż ze wszystkich stron będą złociste. Obróć je ostrożnie kleszczami lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiecznikMiecznik
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzczypceSzczypce
PatelniaPatelnia
10
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 4 do 6 minut, aż będą jeszcze wilgotne w środku. Nie przegotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Umieść każdą rolkę miecznika na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
RolkaRolka
12
Ubić vinaigrette i łyżką trochę na każdej rolce.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Dekoruj pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn