Abruzzi Swordfish Roll-ups to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, tymianek, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Sok z cytryny włożyć do małej, nieaktywnej miseczki.
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, ubijając do zemulgowania. Natkę pietruszki, bazylię, kapary i rozmaryn wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić do momentu użycia
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Rozmaryn
Pietruszka-nać
Kapary
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Ubij przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Połóż miecznik między arkuszami 2 folii za pomocą młotka do mięsa lub na dnie małej, ciężkiej patelni, lekko Funt ryby, aż będzie około cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Ryby
Mięso
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Patelnia
2
Przełożyć rybę na talerz, doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
3
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Podsmażyć cebulę i czosnek przez 2 do 3 protokół, lub aż cebula jest półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
6
Dodaj bułkę tartą i gotować, mieszając, przez 2 do 3 protokół, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
7
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z natką pietruszki, tymiankiem, kaparami i czerwoną papryką. Doprawić solą i czarnym pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka Czerwona
Pietruszka-nać
Kapary
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Posypać mieszaninę okruchów chleba na rybę. Przykryj provolone i zwiń każdy kawałek ryby w rolkę. Trzymaj rolki zamknięte wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Chleb
Rolka
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
9
W żaroodpornej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu i podsmażyć wałki miecznika, aż ze wszystkich stron będą złociste. Obróć je ostrożnie kleszczami lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Miecznik
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Szczypce
Patelnia
10
Przenieść patelnię do piekarnika i piec przez 4 do 6 minut, aż będą jeszcze wilgotne w środku. Nie przegotować.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.