A na szczęście: ciastka z groszku z ziołami i słodkimi ziemniakami

A na szczęście: ciastka z groszku z ziołami i słodkimi ziemniakami
A na szczęście: ciastka z groszku z ziołami i słodkimi ziemniakami to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1309 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać granat yam, boczek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj a na szczęście: creamed Collard greens, Smoky Black-Eyed Pea Bacon Hummus {powodzenia w Nowym Roku!}, oraz Black Eyed Peas & Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać black-Eyed peas do dużej miski do mieszania, wymieszać szczyptę sody oczyszczonej i przykryć ciepłą wodą o dwa cale. Groszek moczyć od 12 do 18 godzin, następnie odcedzić, dobrze spłukać i zagotować w dużym garnku do miękkości-około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić je jeszcze raz i odstawić na bok.Wrzucić słodkie ziemniaki z olejem i smażyć w 425 F przez 45 minut, do miękkości. Obróć się raz czy dwa.Podczas gotowania grochu i ziemniaki pieczone, stopić 2 łyżki tłuszczu boczku w żeliwnej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i smażyć, aż będzie przezroczysta i pachnąca - 3 do 5 minut. Wymieszaj zieleninę i kontynuuj gotowanie do miękkości-około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
ZieloniZieloni
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Połączyć groch, collards i cebula z proszku maranta, papryka, cayenne i sól w robocie kuchennym i proces, aż tworzą jednolity zacieru. Złożyć w pieczonych słodkich ziemniaków.Weź zacieru ręcznie i uformować go w 6 pasztecików o średnicy 4 cali i grubości 1/2 cala. Zawiń je w boczek.Roztopić pozostałe 2 łyżki tłuszczu boczku na żeliwnej patelni. Smaż paszteciki w partiach, około 5 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Collard GreensCollard Greens
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podawać na gorąco z dobrym sosem, sosem lub majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
Bully Hill Vineyards Dry Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn