7-Warstwowa Sałatka Żelatynowa

7-Warstwowa Sałatka Żelatynowa
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? 7-warstwowa sałatka żelatynowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Za $3.54 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 3G tłuszczu i w sumie 194 kalorii. Ten przepis służy 20. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką odparowane mleko, bitą polewę kartonową, żelatynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest solidny. Sześciowarstwowa Sałatka Żelatynowa, Siedmiowarstwowa Sałatka Żelatynowa, oraz Sałatka Żelatynowa Ananasowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuść jedno opakowanie żelatyny w 3/4 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj 3/4 szklanki zimnej wody; wymieszać. Łyżka do 13-calowego. x 9-w. naczynie pokryte sprayem do gotowania. Schłodź, aż stwardnieje, ale nie będzie jędrny, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
W innej misce rozpuść kolejne opakowanie żelatyny w 1/2 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj 1/2 szklanki zimnej wody i 1/2 szklanki mleka; wymieszać. Łyżka nad pierwszą warstwą. Schłodź, aż stwardnieje, ale nie będzie jędrny, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Powtórz pięć razy, naprzemiennie zwykłe warstwy żelatyny z kremowymi warstwami żelatyny. Schłodź każdą warstwę, aż stwardnieje,ale nie będzie jędrna, przed nałożeniem kolejnej warstwy na wierzch. Całą sałatkę wstaw do lodówki na noc. Tuż przed podaniem posmaruj wierzch bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Pokrój w kwadraty do podania.
7
W razie potrzeby udekoruj miętą i owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison Noir Knock On Wood Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia39
Magazyn