$ 4 Spaghetti to prawie tak dobre jak $ 24 Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Spaghetti za 4$, które jest prawie tak dobre, jak Spaghetti za 24$. Ten przepis służy 6. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $, oraz Dobra Zapiekanka Ze Spaghetti Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu zagotować grzyby i 3 szklanki wody. Dusić na umiarkowanym ogniu, aż bulion zmniejszy się do 1 szklanki, 1 godzinę. Odcedzić i wyrzucić grzyby.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Tymczasem w małym rondlu zagotuj czosnek i oliwę z oliwek. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż czosnek będzie bardzo delikatny i złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance lub holenderskim piekarniku doprowadzić pomidory, czosnek i olej do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodać bulion grzybowy i, za pomocą blendera zanurzeniowego, puree sos do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić sos z powrotem do wrzenia, następnie dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż zgęstnieje, o 1 godzinę. SOS doprawiamy solą i pieprzem.