21 Burger

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać 21 Burger spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 713 kalorii. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonej polędwicy, bułki tartej, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej, patelni odpornej na piekarnik,na średnim ogniu, saute seler w 1 łyżka masła, o 4 protokół.
W średniej misce, mieszać do połączenia mielonej polędwicy, bułka tarta, au jus mix, i podsmażony seler. Formować na 4 paszteciki.
Roztopić pozostałe masło w patelni. Ostrożnie umieścić paszteciki na patelni i gotować 2 do 3 protokół, lub aż rumiane na 1 stronie. Przekręcić paszteciki i wstawić do nagrzanego piekarnika. Gotować przez 12 do 15 minut dla średniej doneness.
Podawać na gorąco na tostach z pożądanymi przyprawami.