10-Minutowa Azjatycka Surówka

10-Minutowa Azjatycka Surówka
10-minutowa Azjatycka Surówka to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz mix coleslaw, dressing, jicama, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Asian Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing z trzepaczką do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużej misce, wrzucić coleslaw mix, segmenty pomarańczowy i jicama. Wrzuć opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
JicamaJicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn