10-Minutowa Azjatycka Surówka
10-minutowa Azjatycka Surówka to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz mix coleslaw, dressing, jicama, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Asian Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing z trzepaczką do gładkiej.
W dużej misce, wrzucić coleslaw mix, segmenty pomarańczowy i jicama. Wrzuć opatrunek.
Posypać orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier